За нас
Кои сме ние?

TРАНС ЮНИОН МОТОР

Българо-гръцка фирма за внос и дистрибуция на резервни части за товарни автомобили, селскостопанска и строителна техника.

Ние можем да доставим всички резервни части. Разполагаме с голяма складова наличност от части в складовете и магазините ни в гр.София и гр.Плевен. В случай, че резервните части не ги нямаме на склад, то извършваме доставки от чужбина в най-кратки срокове.
За нас - 02
Висококачествени части за товарни автомобили, селскостопанска и строителна техника

Нашето богато портфолио включва широка гама продукти от утвърдени производители. Разполагаме с над 15 000+ авточасти на склад.

За нас - 03

TРАНС ЮНИОН МОТОР

Нашата компания се гордее с дългогодишен опит и екип от специалисти, готови да ви помогнат с консултации и подбор на правилните авточасти за вашите нужди. Ние вярваме в качеството и надеждността на нашите продукти, които предлагаме на конкурентни цени.

Нашата мисия е да ви осигурим най-добрите решения за вашите нужди. Да работите с нас означава: бърза доставка и грижливо обслужване, които са от съществено значение за вашата продуктивност и успех.
TРАНС ЮНИОН МОТОР

Автосервиз услуги

Автосервиз услуги за товарни автомобили, селскостопанска и строителна техника. Нашият екип от опитни техници разбира спецификите на различните видове техника и автомобили, което ни позволява да предоставим компетентни и бързи услуги, независимо от размера и сложността на задачата.